Spaarinformatie, de site voor informatie over sparenICBC

0.00% - Deposito (3 maanden)

Deze spaarrente is geldig sinds 02-10-2017 en gecontroleerd op 02-10-2017.

Informatie over dit spaarproduct van ICBC

Dit spaarproduct is een deposito met een looptijd van 3 maanden. Gedurende deze periode staat uw spaargeld vast tegen 0.00% rente. Opnames gedurende deze periode zijn over het algemeen niet of tegen betaling van een boete mogelijk. Extra geld bijstorten op deze rekening is niet mogelijk. Lees voor het afsluiten van dit product goed de voorwaarden door die u op de site van ICBC kunt vinden. De belangrijkste, beperkingen of extra voorwaarden voor dit spaarproduct om de hierboven aangegeven rente te ontvangen zijn: Effectieve rente die middels nominale 360 dagen rente van 0% aan het einde van de looptijd wordt uitgekeerd. Minimale inleg €500. Af te sluiten via Internet Bankieren of door opsturen opdrachtformulier. Voor details kunt u de site van ICBC raadplegen.

Let op: afwijkende garantieregeling

Bijkantoren van buitenlandse banken, die in een ander EU-land zijn gevestigd, vallen onder de garantieregeling van het betreffende EU-land. De ICBC is actief in Nederland als een bijkantoor van ICBC (Europe) S.A. welke haar hoofdkantoor heeft gevestigd in Luxemburg. De ICBC valt dus onder het depositogarantiestelsel van Luxemburg, Association pour la Garantie des Dépôts Luxembourg (AGDL). De maximale dekking is 100.000 EUR (of vergelijkbare koerswaarde, dus niet aanschafwaarde, in vreemde valuta) per rekeninghouder. Deze limiet is gebaseerd op de limiet die geldt in de Eurozone (100.000 euro) en wordt in 2015 opnieuw bepaald.

Spaarrente verloop Deposito (3 maanden)

Het rente verloop van het spaarproduct "Deposito (3 maanden)" wordt in onderstaande grafiek aangegeven met de oranje lijn, de huidige rente is 0.00%.

Rente Grafiek

Altijd op de hoogte van de actuele spaarrente

Wij doen er alles aan om SpaarInformatie.nl de meest complete en actuele spaar-site van Nederland te houden.
Neem contact met ons op wanneer een spaarrekening ontbreekt, de rente niet actueel is of iets anders onjuist is.