Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


SpaarInformatie genoemd op Radio 1

di 18 jan 2011 door: SpaarInformatie

Vandaag was in het programma PremTime op Radio 1 de econoom en columnist Erica Verdegaal te gast. Zij sprak over het nut van sparen. Hierbij kwam ook SpaarInformatie aan bod als bron om de beste rentes te vinden!

Alle mensen moeten gewoon SpaarInformatie raadplegen

Wij waren aangenaam verrast door de volgende uitspraak van Erica: "Ik vind het wel een leuke website SpaarInformatie.nl, daar staat precies op hoeveel rente je kan krijgen direct opneembaar. Dat moeten alle mensen gewoon gaan doen". Inderdaad, wij haden het niet beter kunnen verwoorden! Daarom controleren wij elke dag alle rentes, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om op elk moment de beste spaarrekening te kiezen.

Frieslandbank

Friesland Bank was ook te gast bij Prem waarbij gesproken werd over het KlimSpaarDeposito. Bij dit product staat het geld 1 jaar vast. Na het eerste jaar kan het geld boetevrij opgenomen worden. Voordeel van KlimSparen is dat bij het afsluiten een jaarlijkse rentestijging gegarandeerd is. Ten tijde van het schrijven van dit blog is deze vaste rentestijging als volgt:

1st jaar: 2,50%
2de jaar: 2,75% (gemiddeld over 2 jaar 2,63%)
3de jaar: 3,00% (gemiddeld over 3 jaar 2,75%)
4de jaar: 3,25% (gemiddeld over 4 jaar 2,88%)
5de jaar: 4,50% (gemiddeld over 5 jaar 3,20%)

Zelf terug luisteren

Wil je zelf het programma terugluisteren, dan kan dat op uitzending gemist. SpaarInformatie wordt vermeld op 21:00 minuut en op 25:07 minuut.

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Discussieer mee

Discussieer mee op ons SpaarInformatie forum

Advertenties