Spaarinformatie, de site voor informatie over sparenUitreiking Gouden Spaarvarken 2010

do 27 jan 2011 door: SpaarInformatie

Begin van deze maand hebben we bekend gemaakt dat MoneYou wederom de best renderende spaarrekening heeft aangeboden en daarom het Gouden Spaarvarken 2010 heeft gewonnen. Dit is de tweede keer op rij, ook in 2009 won MoneYou het spaarvarken.

Op 20 januari is de uitreiking geweest. Net zoals een jaar geleden reden wij van Eindhoven naar Amsterdam om daar aan MoneYou het Gouden Spaarvarken te overhandigen. Een jaar geleden bespraken wij tijdens de autorit de hectische spaarmarkt van destijds. Deze keer hadden we veel minder te bespreken. Door de relatief lage en stabiele rentestand was de spaarmarkt in 2010 bijna saai te noemen. Blijven zitten waar je zit was voor veel spaarders die in 2009 reeds een goede spaarrekening hadden gekozen, over het algemeen de beste keus.

Ontvangst op het hoofdkantoor van MoneYou

We werden ontvangen door Commercieel Directeur Koos van der Veen en Product Manager Sparen Simone Baars. Ook zij zien een duidelijk verschil in de spaarmarkt. Na een onstuimig 2009 is de spaarmarkt in 2010 helemaal tot rust gekomen. Dit wil niet zeggen dat MoneYou stil gezeten heeft, in tegendeel. Sinds mei 2010 biedt MoneYou naast sparen ook de mogelijkheid om te beleggen. Hiermee bepaal je zelf, vooraf tot op de euro nauwkeurig je maximale risico en rendement. Daarnaast introduceerde MoneYou 6 verzekeringen, die je volledig online kunt afsluiten en voor de schadeverzekeringen geldt dat je ook direct verzekerd bent. Ook is MoneYou Lenen vernieuwd waardoor de klant niet alleen de aanvraag online kan doen maar ook zijn lening online kan beheren. De filosofie van MoneYou is bij al haar producten te herkennen; goede service, lage kosten en producten die eenvoudig en “zonder gedoe” online af te sluiten zijn.

Ook op iPhone

Dat MoneYou met de tijd meegaat blijkt uit de mobiele applicaties voor de iPhone die geïntroduceerd zijn. Ze bieden een Spaar App, Beleggings App, Spaar/Beleggings App en sinds kort ook een Leen App aan. Met de genoemde Apps kunnen de producten bij MoneYou volledig aangevraagd en beheerd worden (m.u.v. de aanvraag van een Doorlopend Krediet). Bij de Spaar app is het mogelijk om via de App een doelspaarrekening te openen en zo je spaardoel in de gaten te houden.

Een goede rente

Net zoals vorig jaar benadrukt Koos dat MoneYou geen prijsvechter is maar wel als doel heeft om over het hele jaar een goede rente te bieden. De Gouden Spaarvarkens bewijzen dat MoneYou daar nu al twee jaar in slaagt. Juist voor de spaarder die niet elke week de spaarrente in de gaten wil houden is de MoneYou Spaarrekening de afgelopen twee jaar de beste keuze geweest.

De uitreiking

MoneYou Sparen: Gouden Spaarvarken 2010 Tenslotte was het tijd voor de uitreiking. Simone Baars nam van Koen Eijsvogels het tweede Gouden Spaarvarken in ontvangst (zie foto). Nu MoneYou twee Gouden Spaarvarkens in bezit heeft, is er beloofd om deze een prominent plekje te geven. Het bewijs zal binnenkort als foto naar ons worden opgestuurd. We zijn benieuwd en zullen de foto in een toekomstige blog posten.

Volgend jaar zullen we weten of er een derde Gouden Spaarvarken voor MoneYou bij komt.

Het SpaarInformatie team,
Koen en Jan

Discussieer mee

Nog vragen of opmerkingen over deze blog? Ga dan naar het SpaarInformatie forum of kijk op www.goudenspaarvarken.nl.

Advertenties