Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


SpaarInformatie iPhone App

di 1 feb 2011 door: SpaarInformatie

Spaarinformatie iPhone app Welke spaarrekening geeft de hoogste rente? SpaarInformatie.nl geeft al jaren antwoord op deze vraag via de website. Nu heeft SpaarInformatie een iPhone app ontwikkeld waarmee je deze informatie voortaan altijd op zak heeft. In één oogopslag zie je de top rentes van alle spaarrekeningen en spaardeposito's voor de verschillende looptijden. Ook geeft deze app een overzicht van alle recente rente wijzigingen. Natuurlijk is deze App helemaal gratis! Wil je alle informatie over sparen en de hoogste spaarrente in een handige SpaarApp? Download hem nu in de App Store !

Nieuwe functionaliteit

SpaarInformatie heeft de App met opzet eenvoudig gehouden. We geven alle gebruikers van de app de gelegenheid om in het SpaarInformatie forum te discussiëren hoe toekomstige versies van de app er uit moeten zien. Kortom, als bezoeker heb je zelf invloed hoe deze app verder ontwikkeld zal worden!

Niet alleen iPhone, ook Android

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een Android versie. De verwachting is dat die versie binnen een paar weken beschikbaar komt op de Android market zodat nog meer spaarders voortaan altijd de hoogste rente op zak zullen hebben.

Discussieer mee

Discussieer mee op ons SpaarInformatie forum

Advertenties