Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Bank of Scotland wordt FC Utrecht Shirt Sponsor

di 1 maa 2011 door: SpaarInformatie

Vandaag waren er twee berichten over Bank of Scotland. Het beste bericht voor de spaarder is dat de spaarrente van BoS omhoog gaat van 2,4% naar 2,5%. Het andere bericht is dat Bank of Scotland de nieuwe shirtsponsor wordt van FC Utrecht.

Rente verhoging

Per 1 maart is de rente bij Bank of Scotland verhoogd naar 2,5%. Hiermee staat BoS op dezelfde plaats als Westland Utrecht. Deze twee banken geven hiermee de hoogste rente op een rekening zonder voorwaarden die op dit moment te openen is. LeasePlan Bank staat in de ranglijsten nog steeds op één met een rente van 2,65%. Deze rekening kan echter op dit moment niet geopend worden omdat LeasePlan Bank nog steeds een klantenstop heeft. Daarom zijn Bank of Scotland en Westland Utrecht goede alternatieven voor alle spaarders die geen spaarrekening hebben bij LeasePlan Bank.

Shirtsponsor FC Utrecht

Het is duidelijk dat Bank of Scotland flink aan de weg aan het timmeren is. Regelmatig zijn de reclames van BoS op TV te zien. Daarnaast zal mogelijk al vanaf morgen het Bank of Scotland logo te zien zijn op de shirts van de spelers van FC Utrecht. Volgens RTV Utrecht zou de deal lopen tot het einde van dit seizoen.

Advertenties