Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Help SpaarInformatie met een cent!

ma 7 maa 2011 door: SpaarInformatie

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN. ER KAN NIET MEER GESTORT WORDEN

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is SpaarInformatie een particulier initiatief. Wij (Jan en Koen) steken al ruim 4 jaar veel tijd in SpaarInformatie. Wij hebben nog veel plannen, maar waarschijnlijk hebben jullie ook goede ideeën of wensen. Wij hebben een actie bedacht waarbij we de verbetering van SpaarInformatie willen promoten. Wil jij SpaarInformatie verbeteren en zelf meebeslissen welke plannen uitgevoerd worden? Dan kan dat voor maar 1 cent waarbij je ook nog kans maakt op €100!

MoneYou Doelspaarwedstrijd

MoneYou is deze week begonnen met de Doelspaarwedstrijd. Het doel is om zoveel mogelijk stortingen van verschillende bankrekeningen te krijgen. De hoogte van de storting maakt niet uit dus 1 cent is voldoende!  Het storten kan tot en met 4 april.  De doelspaarrekening met de meeste stortingen wint € 5.000! Verder zijn er ook nog prijzen van €2.000, €1.000 en €100 euro te winnen.

Wat krijg jij ervoor terug om me te doen?

Je steunt SpaarInformatie door 1 cent over te maken! Als we de prijs winnen kunnen we dingen doen zoals bijvoorbeeld een nieuwe layout en logo voor SpaarInformatie, een snellere server, Columns/blogs door deskundigen, een gezamelijke excursie naar bijvoorbeeld het geldmuseum etc. Het mooiste is dat je als deelnemer aan deze actie, zelf kunt beslissen welke ideeën uitgevoerd gaan worden.

Hoe kun je meebeslissen?

Als je één cent overmaakt, kun je je email adres en/of je inlognaam op het SpaarInformatie forum in de omschrijving meegeven. Je krijgt dan in ieder geval een persoonlijke bedank mail. Als we winnen nemen we contact met je op en krijg jij als deelnemer toegang tot een speciale afgeschermde VIP sectie op het forum. Hier kun je meedenken over hoe het geld besteed kan worden. We zullen telkens een aantal ideeën kiezen en dan kun jij als deelnemer meestemmen! Wil je SpaarInformatie helpen, maar heb je geen interesse om in het forum mee te denken dan hoef je natuurlijk bij het storten je inlognaam niet mee te sturen.

Speciale bonus bij het winnen van de hoofdprijs!

Naast het meebeslissen over hoe het geld besteed gaat worden, hebben we een speciale bonus:  Als wij de hoofdprijs van €5.000 winnen, verloten we 10 prijzen van €100. De overige €4.000 wordt gebruikt voor jullie ideeën. Elke overboeking van een unieke rekening telt mee in de loting als één lot. Hoe meer overboekingen van verschillende rekeningen, hoe meer kans dus om te winnen.

Hoe kun je de cent overmaken?

Meedoen is heel simpel. DEZE ACTIE IS AFGELOPEN. ER KAN NIET MEER GESTORT WORDEN (dit kan trouwens alleen vanaf Nederlanse rekeningen). In de omschrijving kun je zoals hierboven beschreven je email adres en inlognaam van het forum invullen. Let op: het e‑mail adres kan lastig zijn. Sommige banken accepteren geen @ in de omschrijving, vul dan “at” in in plaats van @, dus bijvoorbeeld “pietje.puk at hotmail.nl”. Heb je meerdere rekeningen? Maak dan vanaf elke rekening een cent over! Het is niet nodig om vanaf dezelfde rekening twee overboekingen te doen want er wordt gekeken naar het aantal verschillende rekeningnummers. Wij zullen de email adressen en inlognamen van het forum alleen gebruiken om de deelnemers te bedanken en als alles goed gaat uit te nodigen voor de VIP sectie van het forum.

Voor minderjarigen tot 16 jaar dienen de ouders of wettelijke vertegenwoordigers toestemming te verlenen om aan deze actie mee te doen.

Ten slotte willen we nog even duidelijk maken dat we het idee om mee te doen met de Doelspaarwedstrijd zelf hebben bedacht en dat MoneYou hier verder geen rol  in heeft gespeeld.

Dus doe je mee aan deze actie? Open dan nu je internetbankieren en volg de stappen hieronder. Alvast bedankt voor jullie steun!

Discussieer mee

Discussieer mee op ons SpaarInformatie forum

Advertenties