Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Doelspaarwedstijd

do 31 maa 2011 door: SpaarInformatie

Een paar weken geleden hebben we een oproep gedaan aan onze bezoekers om SpaarInformatie te steunen door mee te doen met de Doelspaarwedstrijd van MoneYou. Hieraan hebben veel van onze bezoekers gehoor gegeven. Helaas moeten we deze actie echter stopzetten. MoneYou heeft aangegeven dat samenwerkingspartners, leveranciers en medewerkers van MoneYou uitgesloten zijn van deelname aan de DoelSpaarWedstrijd.

Wij begrijpen deze beslissing maar vinden het erg vervelend voor iedereen die ons gesteund heeft in de actie. Wij hebben namelijk beloofd een deel van het eventuele prijzengeld onder de deelnemers te verloten.

De oplossing

Om onze deelnemers te bedanken hebben we besloten alsnog een loting te houden. We zullen 10 keer 100 euro verloten onder onze deelnemers. Daarnaast zullen we 2.000 euro besteden aan de verbetering van SpaarInformatie. Onze "1 cent" sponsors mogen bepalen op welke manier die 2.000 euro besteed wordt.

Wat gaat er nu gebeuren?

We zullen in het forum een VIP sectie maken waar al onze deelnemers toegang tot hebben. Hier kunnen we samen bepalen hoe we het geld gaan besteden. Ook zullen we in de loop van april laten weten hoe de 10 prijzen verloot gaan worden. Hierover krijgen alle deelnemers nog bericht. We sluiten onze wedstrijd morgen. Alle bijschrijvingen op de MoneYou rekening die we morgen nog binnen hebben dingen mee. Alle bijschrijvingen die na morgen binnen komen doen dus niet mee voor de prijs en ook niet voor toegang tot de VIP sectie.

Win-Win

Met deze oplossing hebben we een win-win situatie. De loting voor onze deelnemers gaat gegarandeerd door en we kunnen met z'n allen nu bepalen hoe we SpaarInformatie de komende tijd gaan verbeteren. We willen alle deelnemers heel erg bedanken en we zien jullie binnenkort graag terug in de VIP sectie op het forum!

Advertenties