Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Nu nog gratis Life DVD Box bij ASN Bank

vr 1 apr 2011 door: SpaarInformatie

De actie loopt al een tijdje, maar voor wie het nog niet gezien had, ASN bank geeft bij het openen van een nieuwe rekening ASN Ideaalsparen de 5 DVD box Life kado. Deze actie loopt nog tot 16 april, dus wacht niet te lang als je nog interesse hebt.

Ook als je al ASN Ideaal sparen hebt

Heb je al ASN Ideaalsparen? Dan kun je in het bezit komen van de DVD box door minimaal 2500 euro op je rekening te storen (let op: wel in één storting!). Een aantal weken later zal de DVD Box in je bus liggen

Waarom ASN Ideaalsparen?

Op het moment van het schrijven van dit blog staat de rente op de Ideaalsparen rekening op 2,3%. Deze rente staat in de top 10 van beste rentes en is hoger dan de rente op veel andere vrij opvraagbare rekeningen. De rente is wel wat lager dan de toprente van 2,6% die Bank of Scotland geeft of de 2,5% die diverse andere banken geven (Westland Utrecht, NIBC en Centraal Beheer). Het onderscheidend vermogen van ASN bank ligt op het vlak van het verantwoord investeren. Je weet zeker dat je spaargeld gebruikt wordt voor projecten die respect hebben voor mens en natuur.

Dus wil je een goede rente, een goed gevoel en ook nog een leuke DVD box, dan is ASN Ideaalsparen het overwegen waard.

Update 6 mei 2011: ASN heeft de actie verlengd tot 1 juli 2011. Verder is de rente inmiddels op 29 april gestegen naar 2,4%!

ASN Bank Life DVD Box

Advertenties