Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Win het boek Goed met Geld

do 21 jul 2011 door: SpaarInformatie

Vorige maand hebben we een recensie van het boek Goed met Geld geplaatst. Je hebt toen al kunnen lezen dat we een exemplaar zouden gaan verloten. Je doet mee aan de loting als je op 21 augustus "fan" bent van SpaarInformatie op Facebook. Het is heel eenvoudig om fan te worden. Ga naar www.facebook.com/SpaarInformatie en klik op "vind ik leuk" (of "like" als je de Engelse pagina hebt). De winnaar wordt eind augustus bekend gemaakt op Facebook en in ons blog.

Sociale Media

Wij proberen regelmatig nieuwe dingen uit met SpaarInformatie. Sociale media zoals Facebook en Twitter zijn niet meer weg te denken op Internet. Daarom vinden wij het tijd om daar ook gebruik van te gaan maken. In de rechter bovenhoek staan sinds kort 3 knoppen. Waarvoor ze zijn vind je hieronder.

Facebook

SpaarInformatie heeft een eigen pagina op Facebook. Tot nu toe hebben we er nog niet veel mee gedaan, maar daar gaan we verandering in brengen. Vandaar deze actie dat je een boek kunt winnen als je fan wordt van SpaarInformatie op Facebook. Via Facebook kunnen we je snel op de hoogte stellen van al het spaarnieuws.

Twitter

Twitter is ideaal om te zien wat er onder de mensen leeft. Een voorbeeld was de aankondiging van MoneYou over de aanpassing van de algemene voorwaarden. Binnen een paar uur waren er vele tweets die hierover gingen. Het nieuws werd daarna ook snel overgenomen door andere media zoals nu.nl. SpaarInformatie post al een hele tijd tweets op Twitter.

Google +1

Een nieuw initiatief van Google is "+1". Hiermee kun je als site bezoeker aangeven dat je een website goed vindt. De verwachting is dat Google dit gaat gebruiken in de zoekresultaten. Wij willen zo veel mogelijk mensen bereiken met onze website. Veel mensen sparen immers nog steeds bij banken waar ze veel te weinig rente krijgen. Het is dus belangrijk dat SpaarInformatie goed te vinden is op Google. Jij kunt hier bij helpen door op de +1 knop te klikken om zo te laten weten dat je SpaarInformatie een goede site vindt.

Advertenties