Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Spaar Spektakel van ING

wo 7 sep 2011 door: SpaarInformatie

Klanten van ING maakten kans op een van de 777 prijzen als ze zich inschreven op de site van ING waaronder drie waardebonnen van 10.000 euro. Door te sparen in de actieperiode verdienen de spaarders loten. Het saldo op 31 oktober minus het saldo op 29 augustus is het gespaarde bedrag. Voor elke 500 euro gespaard bedrag werd een lot gegeven. De volgende ING rekeningen deden mee:

Inschrijven is nodig

Niet inschrijven is niet meedoen en dat is zonde want het is gratis. Het zou mooi zijn geweest als alle spaarders automatisch hadden meegedaan. Misschien dat dit met kansspelregels te maken heeft. Eerder zagen we ook bij MoneYou dat spaarders zich moesten inschrijven om kans te maken op prijzen.

Prijzen

Naast de drie hoofdprijzen zijn er diverse andere prijzen waaronder waardebonnen van de Bijenkorf, Hotel Cadeau Cards, Musicalcards, door het Nederlands Elftal gesigneerde shirts en voetballen. Een skybox arrangement voor 12 (!) personen tijdens een oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal. Voor de gadget liefhebbers zijn er onder andere iPads, 3D televisies en Tom Tom’s.

Op 17 november krijgen alle prijswinnaars bericht. Eventuele kansspelbelasting wordt door ING betaald wat weer een voordeel is voor de winnaars van de hoofdprijzen.

Altijd prijs

Zelfs als je geen prijs wint, krijg je van ING 2.500 extra Rentepunten. Maar nogmaals, zowel voor bestaande ING spaarders als nieuwe spaarders.

Advertenties