Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Het Gouden Spaarvarken 2011 komt eraan

wo 28 dec 2011 door: SpaarInformatie

Het jaar loopt ten einde en als we de balans opmaken ziet het ernaar uit dat na twee jaar van dalende spaarrentes, in 2011 eindelijk de weg naar boven is gevonden. Desondanks staat de spaarrente historisch gezien nog steeds erg laag.

Veel banken houden elkaar nauwlettend in de gaten. Daardoor bleven de toprentes het hele jaar dicht bij elkaar. Zo staan er nu maar liefst 5 banken die allemaal 3% bieden in de top: AT Bank, Westland Utrecht Bank, Centraal Beheer, Anadolu Bank en NIBC Direct. Zal één van deze banken het fel begeerde spaarvarken winnen? Dit jaar is de strijd om het Gouden Spaarvarken erg spannend en honderdsten van procenten zullen de doorslag geven wie er dit jaar gaat winnen. Alle vrij opneembare rekeningen van de banken die voldoen aan de regels om opgenomen te worden op SpaarInformatie.nl dingen mee. Wel moet de rekening het gehele jaar te openen zijn geweest.

De bekendmaking van de winnaar

De uitslag zullen we in de eerste week van januari bekend maken en we hopen dan snel het Gouden Spaarvarken aan de winnende bank te mogen uitreiken. Natuurlijk zullen we hiervan verslag doen op onze blog.

Ten slotte wensen wij alle bezoekers van SpaarInformatie een goede jaarwisseling toe en we hopen dat 2012 een positief spaarjaar zal worden.

Advertenties