Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Argenta

0.45% - Internet jongerenspaarrekening

Deze spaarrente is geldig sinds 18-11-2022 en gecontroleerd op 03-12-2022.

Informatie over dit spaarproduct van Argenta

Dit spaarproduct is een spaarrekening met beperkende voorwaarden. Voor het verkrijgen van de aangegeven 0.45% rente moet u rekening houden met die voorwaarden. Lees voor het afsluiten van dit product goed de voorwaarden door die u op de site van Argenta kunt vinden. De belangrijkste, beperkingen of extra voorwaarden voor dit spaarproduct om de hierboven aangegeven rente te ontvangen zijn: Aan te vragen tot 18-jarige leeftijd. Voor details kunt u de site van Argenta raadplegen.

Let op: afwijkende garantieregeling

Bijkantoren van buitenlandse banken, die in een ander EU-land zijn gevestigd, vallen onder de garantieregeling van het betreffende EU-land. Argenta valt dus onder de Belgische Collectieve Garantieregeling. De Belgische CGR geeft bescherming aan particulieren, kleine ondernemingen, verenigingen en stichtingen die een vordering hebben op de bank die in de problemen is geraakt en is onder andere van toepassing op tegoeden op betaal- en spaarrekeningen. Per 7 oktober 2008 heeft de Belgische regering aangegeven deze Garantieregeling te verhogen. De regeling voorziet vanaf die datum in de terugbetaling van maximaal €100.000 per rekeninghouder per bank.

Spaarrente verloop Internet jongerenspaarrekening

Het rente verloop van het spaarproduct "Internet jongerenspaarrekening" wordt in onderstaande grafiek aangegeven met de oranje lijn, de huidige rente is 0.45%. Het lichtblauwe gebied met de donkerblauwe lijn geeft de hoogste, laagste en gemiddelde rente weer van de Top-10 vergelijkbare spaarrekeningen.

Rente Grafiek

Wij doen er alles aan om SpaarInformatie.nl de meest complete en actuele spaar-site van Nederland te houden.
Neem contact met ons op wanneer een spaarrekening ontbreekt, de rente niet actueel is of iets anders onjuist is.