Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Argenta

2.00% - Internetspaarrekening

Deze spaarrente is geldig sinds 27-09-2023 en gecontroleerd op 30-09-2023.

Informatie over dit spaarproduct van Argenta

Dit spaarproduct is een spaarrekening zonder beperkende voorwaarden. Voor het verkrijgen van de aangegeven 2.00% rente hoeft u geen rekening te houden met stortings- of opnamebeperkingen. Lees voor het afsluiten van dit product goed de voorwaarden door die u op de site van Argenta kunt vinden.

Let op: afwijkende garantieregeling

Bijkantoren van buitenlandse banken, die in een ander EU-land zijn gevestigd, vallen onder de garantieregeling van het betreffende EU-land. Argenta valt dus onder de Belgische Collectieve Garantieregeling. De Belgische CGR geeft bescherming aan particulieren, kleine ondernemingen, verenigingen en stichtingen die een vordering hebben op de bank die in de problemen is geraakt en is onder andere van toepassing op tegoeden op betaal- en spaarrekeningen. Per 7 oktober 2008 heeft de Belgische regering aangegeven deze Garantieregeling te verhogen. De regeling voorziet vanaf die datum in de terugbetaling van maximaal €100.000 per rekeninghouder per bank.

Spaarrente verloop Internetspaarrekening

Het rente verloop van het spaarproduct "Internetspaarrekening" wordt in onderstaande grafiek aangegeven met de oranje lijn, de huidige rente is 2.00%. Het lichtblauwe gebied met de donkerblauwe lijn geeft de hoogste, laagste en gemiddelde rente weer van de Top-10 vergelijkbare spaarrekeningen.

Rente Grafiek

Wij doen er alles aan om SpaarInformatie.nl de meest complete en actuele spaar-site van Nederland te houden.
Neem contact met ons op wanneer een spaarrekening ontbreekt, de rente niet actueel is of iets anders onjuist is.