Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


Argenta

2.85% - Termijndeposito (4 jaar)

Deze spaarrente is geldig sinds 21-02-2024 en gecontroleerd op 23-07-2024.

Informatie over dit spaarproduct van Argenta

Dit spaarproduct is een deposito met een looptijd van 4 jaar. Gedurende deze periode staat uw spaargeld vast tegen 2.85% rente. Opnames gedurende deze periode zijn over het algemeen niet of tegen betaling van een boete mogelijk. Extra geld bijstorten op deze rekening is niet mogelijk. Lees voor het afsluiten van dit product goed de voorwaarden door die u op de site van Argenta kunt vinden. De belangrijkste, beperkingen of extra voorwaarden voor dit spaarproduct om de hierboven aangegeven rente te ontvangen zijn: Minimale inleg €250. De uitbetaling van de jaarlijkse rente wordt gedaan op uw Argenta spaarrekening. Voor details kunt u de site van Argenta raadplegen.

Let op: afwijkende garantieregeling

Bijkantoren van buitenlandse banken, die in een ander EU-land zijn gevestigd, vallen onder de garantieregeling van het betreffende EU-land. Argenta valt dus onder de Belgische Collectieve Garantieregeling. De Belgische CGR geeft bescherming aan particulieren, kleine ondernemingen, verenigingen en stichtingen die een vordering hebben op de bank die in de problemen is geraakt en is onder andere van toepassing op tegoeden op betaal- en spaarrekeningen. Per 7 oktober 2008 heeft de Belgische regering aangegeven deze Garantieregeling te verhogen. De regeling voorziet vanaf die datum in de terugbetaling van maximaal €100.000 per rekeninghouder per bank.

Spaarrente verloop Termijndeposito (4 jaar)

Het rente verloop van het spaarproduct "Termijndeposito (4 jaar)" wordt in onderstaande grafiek aangegeven met de oranje lijn, de huidige rente is 2.85%.

Rente Grafiek

Wij doen er alles aan om SpaarInformatie.nl de meest complete en actuele spaar-site van Nederland te houden.
Neem contact met ons op wanneer een spaarrekening ontbreekt, de rente niet actueel is of iets anders onjuist is.