Spaarinformatie, de site voor informatie over sparen


ICBC

0.00% - Spaarrekening

Deze spaarrente is geldig sinds 01-04-2018 en gecontroleerd op 02-04-2018.

Informatie over dit spaarproduct van ICBC

Dit spaarproduct is een spaarrekening zonder beperkende voorwaarden. Voor het verkrijgen van de aangegeven 0.00% rente hoeft u geen rekening te houden met stortings- of opnamebeperkingen. Lees voor het afsluiten van dit product goed de voorwaarden door die u op de site van ICBC kunt vinden. De belangrijkste, beperkingen of extra voorwaarden voor dit spaarproduct om de hierboven aangegeven rente te ontvangen zijn: Spaarproduct niet meer nieuw af te sluiten. Effectieve rente per jaar (inclusief rente-op-rente effect) die middels nominale 360 dagen rente van 0% maandelijks wordt uitgekeerd. Voor details kunt u de site van ICBC raadplegen.

Let op: afwijkende garantieregeling

Bijkantoren van buitenlandse banken, die in een ander EU-land zijn gevestigd, vallen onder de garantieregeling van het betreffende EU-land. De ICBC is actief in Nederland als een bijkantoor van ICBC (Europe) S.A. welke haar hoofdkantoor heeft gevestigd in Luxemburg. De ICBC valt dus onder het depositogarantiestelsel van Luxemburg, Association pour la Garantie des Dépôts Luxembourg (AGDL). De maximale dekking is 100.000 EUR (of vergelijkbare koerswaarde, dus niet aanschafwaarde, in vreemde valuta) per rekeninghouder. Deze limiet is gebaseerd op de limiet die geldt in de Eurozone (100.000 euro) en wordt in 2015 opnieuw bepaald.

Spaarrente verloop Spaarrekening

Het rente verloop van het spaarproduct "Spaarrekening" wordt in onderstaande grafiek aangegeven met de oranje lijn, de huidige rente is 0.00%. Het lichtblauwe gebied met de donkerblauwe lijn geeft de hoogste, laagste en gemiddelde rente weer van de Top-10 vergelijkbare spaarrekeningen.

Rente Grafiek

Wij doen er alles aan om SpaarInformatie.nl de meest complete en actuele spaar-site van Nederland te houden.
Neem contact met ons op wanneer een spaarrekening ontbreekt, de rente niet actueel is of iets anders onjuist is.